På några olika ställen i applikationen finner du stöd för 3D Touch.

• Kolla in i ett rum. Tryck hårt på ett rum för att spana in i detta och lite hårdare igen för att komma in i rummet
  • Förlopp i ett scenario. Tryck lite hårdare på ett scenario för att se förloppet i detta
  • Genvägar på hemskärmen. Det finns just nu tre genvägar om du trycker lite hårdare på ikonen på hemskärmen.
  • Se vart en Bridge befinner sig. När du befinner dig under Byt Nexa Bridge kan du trycka lite hårdare för att snabbt få upp en karta på vart din Nexa Bridge just nu befinner sig.

Lamporna tänds och släcks efter gammalt mönster
Tänd enheter vid rörelse