Det har kommit till vår kännedom att det är problem med att installera AD-146 utan nolla. Problemet uppstår när man dimrar upp till 100%. Dimmern går då tillbaka till föregående dimmervärde. Vi väntar på feedback från vår tillverkare om vad som är problemet och återkommer så fort vi har svar.

För att komma runt detta så behöver man dra fram nollan. Kan man inte det så får man naturligtvis lämna tillbaka produkten.

Produkter i artikeln

AD-146

Lägg till en enhet
Signalförstärkare med Nexa Bridge
Varning för låg batterinivå
Brandvarnare och Nexa Bridge