Du kan återställa ditt lösenord genom vårt webbgränssnitt eller genom denna länk. När du gjort det kommer du få ett mejl med en länk som du trycker på, där får du möjlighet att ange ett nytt lösenord.

Tänk på att välja ett bra lösenord med både bokstäver och siffror samt helst specialtecken för att ingen skall kunna gissa sig till ditt lösenord. Lösenordet måste innehålla minst fem tecken.

Exkludera en enhet som varit inkluderad i en annan controller
Färg & ikon