Om du använder dig av iOS kommer du att få upp en ruta om om att du skall uppdatera din Bridge. Om du väljer nej kommer din Bridge ändå att uppdateras inom några timmar från det att du anslöt den. I Android får man inte upp denna rutan vilket betyder att din Bridge automatiskt uppdateras till den allra senaste versionen. Detta kommer alltid att ske så du behöver inte oroa dig för att den ligger kvar på en gammal version.

Senaste visade artiklar

I vilka rum och var i rummen ska jag sätta mina brandvarnare?
Manual till Nexa Bridge
Kan jag montera min väggsändare utomhus?
Varför behöver jag ett konto?
Min brandvarnaren larmar utan anledning på natten eller när bostaden är tom.