Räckvidden på våra mottagare och sändare beror väldigt mycket på omgivningen där du placerar dessa. På våra förpackningar står det oftast runt 20 till 30 meter i räckvidd, i vissa fall kan du få bättre räckvidd och i vissa andra fall mycket sämre.

Det är alltså därför väldigt svårt för oss att svara på vilken räckvidd man kan förvänta sig.

Om du sätter en magnetkontakt på en aluminiumkarm får du ingen räckvidd alls då karmen helt stör ut signalerna.

Upplever du en väldigt dålig räckvidd kan du exempelvis prova att använda dig av en signalförstärkare.

Bridgen missar att tända/släcka vissa enheter
Fördröjd aktivering