Brandvarnare och Nexa Bridge

Det har visat sig att vissa Bridge har problem med att ta emot den trådlösa signalen från ovanstående brandvarnare. Vi har undersökt problemet och slutsatsen är att det inte finns något mönster. Det är heller inget som går att uppdatera i efterhand.

Räckvidden mellan brandvarnare och Bridge är upp till 8 meter. Räckvidden beror dock på placeringen av respektive enhet.

Det är den brandvarnaren som detekterar rök som skickar ut signalen till alla andra enheter. Alla brandvarnare måste vara inom räckvidd för Bridgen. Detta påverkar inte brandvarnarens funktion eller kommunikationen mellan brandvarnare. Observera att Bridge inte är larmsystem för brandskydd.

Justera lägst nivå på M-spot
Virtuell enhet