Hjälp » Nexa Bridge » Vanliga frågor och problem

Bridgen missar att tända/släcka vissa enheter

Om du märker att vissa enheter inte tänds eller släcks när en schemaläggning eller automation körs kan det bero på flera saker. För att utesluta räckviddsproblem kan du antingen sätta mottagarna närmare själva Bridgen alternativt byta ut den mottagare som har problem mot en annan som fungerar och se om detta löser problemet.

Senaste visade artiklar

Hur dimrar jag med en sändare?
Förklaring av IP-klasserna
Vad är en automation?
Webbgränssnitt till Nexa Bridge
Favoritmarkera ett scenario

Relaterade artiklar

Manual till Nexa Bridge
Jag har köpt en ny Nexa Bridge, hur gör jag?
Jag kommer inte åt min Nexa Bridge utanför mitt WiFi-nätverk (lokala nätverk)
Behöver Nexa Bridge en aktiv internetanslutning?
Webbgränssnitt till Nexa Bridge
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.