Just nu kan det förekomma störningar på följande tjänster. Vi är medvetna om problemen och jobbar med att lösa dem.

Fire & Safety

Placering & skötsel
Varför larmar min brandvarnare utan orsak?
Piper alla brandvarnarna om en har låg batteri?
Vad ska man tänka på när man sätter upp sin brandvarnare?
Hur avprogrammerar/nollställer man sina brandvarnare?
Hur vet man vilket batteri som piper för lågt batteri
Vad är den lilla runda knappen på sidan av MTS-166/RF till för?
Min brandvarnare piper varje minut
Extra takfäste för brandvarnare
Förlorar den seriekopplade brandvarnaren programmeringen vid batteribyte eller när batterierna tas ut?
Väggfäste för brandsläckare
Hur gör man med dipp switches på MTS-166/RF
Min brandvarnaren larmar utan anledning på natten eller när bostaden är tom.
Hur programmerar/sammankopplar man sina brandvarnare?
Kan man byta till ett 9v lithiumbatteri på MTS-166/RF?
De seriekopplade brandvarnarna kommunicerar inte med varandra, men de fungerar individuellt när testknappen trycks in?
Hur vet man vilken brandvarnare som har utlösts först?
Pratar alla brandvarnare med varandra?
Hur lång livslängd har en brandvarnare
I vilka rum och var i rummen ska jag sätta mina brandvarnare?
En eller flera brandvarnare larmar direkt när batterierna monteras?