Hjälp » Nexa Bridge » Generellt

De tre punkterna

I många av våra supportartiklar nämner vi tre punkter, dessa finns både i iOS-appen samt i Android-appen. I webbgränssnittet är de representerade som tre streck istället, dessa finner du alltid i högra hörnet på apparna och webbgränssnitt. Menyn är kontextuell vilket innebär att den ser annorlunda ut beroende på vart du befinner dig.

Med denna menyn kan du exempelvis:

  • Lägga till enheter
  • Byta plats (finns alltid)
  • Skapa rum, scenarion och schemaläggningar

Senaste visade artiklar

Hur återställer jag en Z-Wave enhet?
Jag har en äldre mottagare som jag söker information om, vart hittar jag det?
Var hittar jag manual till...
Manual till Nexa Bridge
Jag har köpt en ny Nexa Bridge, hur gör jag?

Relaterade artiklar

Byta mellan flera kopplade Bridgar
Korrigera positionen
Vad gör aktivitetsloggen?
3D Touch
Favoriter
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.