I iOS-appen har du möjlighet att favoritmarkera exempelvis enheter och scenarion. Detta är för att de enheterna du använder dig av mest skall vara lättåtkomliga för dig varje gång du öppnar applikatioen.

Det är också möjligt att ställa in så Favoriter öppnas direkt när appen startar, allt för att du ska komma åt enheterna snabbare. Se stegen nedan för detta:

1. Tryck på Mer i nedre högra hörnet och sedan Inställningar
  2. Därefter trycker du på Standardvy vid start och väljer Favoriter under Hem
  3. Vyn kommer nu visas vid varje start.

Byta mellan flera kopplade Bridgar
Lägga till LMDT-810 i Nexa Bridge