Hjälp » Nexa Bridge » Vanliga frågor och problem

Felmeddelande Bad URL i Android-appen

Se nedan för några steg du kan ta för att felsöka:

  • Kolla så att du verkligen har skapat ett konto och sedan har kopplat en Bridge till detta kontot, i den här artikeln har vi förklarat hur man gör det.

Senaste visade artiklar

De seriekopplade brandvarnarna kommunicerar inte med varandra, men de fungerar individuellt när testknappen trycks in?
Automatiska uppdateringar
I vilka rum och var i rummen ska jag sätta mina brandvarnare?
Manual till Nexa Bridge
Kan jag montera min väggsändare utomhus?

Relaterade artiklar

Manual till Nexa Bridge
Jag har köpt en ny Nexa Bridge, hur gör jag?
Jag kommer inte åt min Nexa Bridge utanför mitt WiFi-nätverk (lokala nätverk)
Behöver Nexa Bridge en aktiv internetanslutning?
Webbgränssnitt till Nexa Bridge
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.