Hjälp » Fire & Safety » Brandvarnare

Förlorar den seriekopplade brandvarnaren programmeringen vid batteribyte eller när batterierna tas ut?

Ja, om brandvarnaren ligger ett par dagar utan batterier kan den tappa programmeringen.

Om man byter batterierna direkt, sitter programmeringen kvar.

Gäller sammankopplingsbar brandvarnare av modell KD-101LA / LM-101LC / NEXA-101LC

Senaste visade artiklar

Inställning av ljusstyrka då LBST-604 ska aktiveras
Jag kan inte inkludera en Z-Wave enhet
Vad är den lilla runda knappen på sidan av MTS-166/RF till för?
Kan jag föra över inställningarna från Nexa Gateway till Nexa Bridge?
AD-146 hoppar tillbaka till föregående dimmervärde

Relaterade artiklar

Varför larmar min brandvarnare utan orsak?
Piper alla brandvarnarna om en har låg batteri?
Vad ska man tänka på när man sätter upp sin brandvarnare?
Placering & skötsel
Hur avprogrammerar/nollställer man sina brandvarnare?
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.