Hjälp » System Nexa » Blandade frågor & svar

Frågor om Tellstick

Ibland händer det att vi får frågor kring Tellstick, hur våra mottagare fungerar med denna m.m och vi försöker också svara så bra vi kan på dessa. Men när det kommer till specifika funktioner som rör Tellstick, deras mjukvara och appar så är det bäst att ta kontakt med deras support så får du den hjälpen du vill ha.

Senaste visade artiklar

Mina LED-lampor blinkar i avstängt läge med WMR-252
Hur en automation är uppbyggd
Vilka typer av enheter har Nexa Bridge stöd för?
Skiftet mellan sommartid och vintertid
Inställning av ljusstyrka

Relaterade artiklar

Bra att veta om räckvidd
Vad gör den lilla knappen på NBA-001?
Våra produkter med lithium-batterier
Kompabilitet mellan olika mottagare/sändare
Kan jag använda dimmermottagare med icke dimmbara lampor om jag bara vill slå av och på lamporna?
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.