Hjälp » Nexa Bridge » Generellt

Byta mellan flera kopplade Bridgar

Du kan ha obegränsat antal Bridgar anslutna till ditt konto och sedan hoppa mellan dessa när du vill. Här följer instruktioner på hur du går från en Bridge till en annan.

iOS

  1. Tryck på de tre prickarna i högra hörnet
  2. Välj sedan Byt plats
  3. Här får du upp en lista på kopplade Bridgar, tryck på en för att ansluta

Android

  1. Tryck på de tre prickarna i högra hörnet
  2. Välj sedan Inställningar och tryck på Nuvarande Bridge
  3. Under Bridges får du upp listan på kopplade Bridgar. Tryck på en för att ansluta till den

Senaste visade artiklar

Vad är scenarion?
Lägga till LMDT-810 i Nexa Bridge
TMT-502 tillsammans med självlärande mottagare
De seriekopplade brandvarnarna kommunicerar inte med varandra, men de fungerar individuellt när testknappen trycks in?
Kompatibla Z-Wave enheter

Relaterade artiklar

De tre punkterna
Korrigera positionen
Vad gör aktivitetsloggen?
3D Touch
Favoriter
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.