Hjälp » System Nexa » Installation

Hur dimrar jag med en sändare?

Med en dimmer ansluten till en traditionell strömställare, exempelvis WMR-252

Dimring fungerar så att du trycker på strömbrytaren som vanligt för att tända. När lampan lyser växlar du läge på strömbrytare av/på vilket startar en dimmerloop. När lampan når den önskade nivån upprepar du samma sak, växla av/på.

Dimmern minns alltid senaste nivån som används när du startar den.

Med en fjärrkontroll

Tryck en gång på ON för att tända lampan. Tryck sedan en gång till på ON för att starta en dimmerloop. När lampan når önskad nivå tryck en gång på ON.