Om du får ett sådant här meddelande så innebär det att din Nexa Bridge har fått en ny lokal IP-adress från din router. Detta händer inte så ofta, då de flesta routrar ger samma IP-adress till samma nätverksenhet (Bridge) efter att den fått en IP-adress första gången.

Ändringen i dina inställningar sker automatiskt och du kan fortsätta att använda appen direkt när du trycker på Jag förstår. Du kan också välja att dölja dessa meddelanden i framtiden.

Senaste visade artiklar

Batteribyte på fjärrkontroll med timer (TMT-502 & TMT-918)
Varning för låg batterinivå
Bridgen missar att tända/släcka vissa enheter
Fördröjd aktivering