Här är några steg du kan ta:

• Första steget du bör ta är att kolla så att enheten till 100% är kompatibel med Nexa Bridge. Det kan du göra genom att kolla på kompatibilitetsguiden.
  • Starta om den app du använder dig av. Ibland händer det att applikationen tappar kontakten med din Nexa Bridge och då inte får några uppdateringar från den, vilket i sig innebär att appen inte märker när enheten är inkluderad.
  • Fungerar inte heller ovanstående så kan du prova att också starta om din Nexa Bridge.

Ovanstående lösningar brukar resultera i att det fungerar, om det ändå inte fungerar för dig så kan du kontakta supporten så försöker de hjälpa dig.

Hur tömmer jag minnet på en mottagare med inlärningsknapp?
Ändra konfigurationsparametrar i din Z-Wave enhet
Kan alla fjärrkontroller dimra belysning?