Här är några steg du kan ta:

• Första steget du bör ta är att kolla så att enheten till 100% är kompatibel med Nexa Bridge. Det kan du göra genom att kolla på kompatibilitetsguiden.
  • Starta om den app du använder dig av. Ibland händer det att applikationen tappar kontakten med din Nexa Bridge och då inte får några uppdateringar från den, vilket i sig innebär att appen inte märker när enheten är inkluderad.
  • Fungerar inte heller ovanstående så kan du prova att också starta om din Nexa Bridge.

Ovanstående lösningar brukar resultera i att det fungerar, om det ändå inte fungerar för dig så kan du kontakta supporten så försöker de hjälpa dig.

AD-146 hoppar tillbaka till föregående dimmervärde
Signalförstärkare med Nexa Bridge
Brandvarnare och Nexa Bridge