Om du bara ser en bild med ett träd eller ser samma bild överallt lyckades inte appen hämta dina bilder. Detta kan bero på flera anledningar, prova följande för att se om problemet löser sig.

• Gå in under Mer -> Inställningar -> Avancerat (längst ner) och sedan trycker du på Rensa bildcache. Efter detta går du till Rum och drar för att ladda om (dra nedåt för att ladda om bilderna)
  • Ta bort själva applikationen och installera den igen.