Rent tekniskt är det inga problem att kombinera en rörelsevakt och en vanlig passiv sändare som t.ex LYCT-705 eller WT-1.

Det man ska fundera på är dock vilken funktion man försöker åstadkomma. Rörelsevakterna LMDT-609 och LMDT-810 kommer alltid att skicka en ON-signal när de detekterar rörelse och efter inställd tid kommer de att skicka en OFF-signal och släcka de anslutna lamporna. Detta gäller även om lamporna har tänts manuellt via en annan sändare. Därför är kombinationen inte optimal.

Ta bort en enhet
Koppla en Bridge till ett konto