Om du har en enhet med 3D Touch kan du använda dig utav detta för att snabbt kolla in i ett rum och se vad som har hänt i just detta rummet.

Tryck lite hårdare på ett rum så dyker aktivitetsloggen för just det rummet upp. Om du återigen trycker lite hårdare så kommer du direkt in i rummet.

Detta är lite som att öppna dörren på glänt för att kolla hur det ser ut och sedan öppna dörren helt för att se mer i rummet.

Manual till Nexa Bridge
Inga enheter, rum eller liknande syns