Hjälp » Nexa Bridge » Scenarion

Kommandon i ett scenario

Ett kommando är det som körs i ordning i ett scenario och det är det här som ett scenario kretsar kring. Nedan kan du se en lista på vilka kommandon som just nu finns och vad dessa innebär.

• Enhet – Med dessa kan du tända, släcka eller dimra en enhet. Du väljer bara de enheter du vill kontrollera.
  • Vakna till... – Vakna till är ett kommando som du kan använda om du vill dimmra upp enheter under en längre tid. Du väljer själva enheterna och sedan under hur många minuter du vill dimmra upp eller ner dessa.
  • Push-notis – Du kan själv specificera texten i en push-notis samt till vilka telefoner du vill att notisen skall dyka upp på. Det går att välja på flera olika ljud i en notis, ex. kan du ha ett ljud som en ringklocka när det ringer på dörren.
  • Fördröjning – Detta innebär att hoppet mellan ex. två enheter fördröjs ett visst antal sekunder.

Ta bort en enhet
Koppla en Bridge till ett konto