Även om Z-Wave ser bra ut och låter bra så kan det finnas vissa bekymmer när det kommer till kompatibiliteten mellan en controller och själva enheten. Vi föreslår att om du är osäker på vilka enheter som är kompatibla så använder du kompatibilitetsguiden. Denna fylls i av både oss samt er användare.

Generellt kan man säga att brytare och dimmers alltid fungerar medan sensorer oftast fungerar men det råder lite större osäkerhet kring dessa, exempelvis vilka värden Nexa Bridge har stöd för att visa, m.m.

Vi kan dock alltid garantera att våra egna Z-Wave produkter fungerar till 100%.

Du kan också läsa här om vilka typer av enheter som Nexa Bridge just nu har stöd för. Exempelvis om dörrlås, knappar, etc fungerar.

Behöver Nexa Bridge en aktiv internetanslutning?
Jag vill släcka enheter i en schemaläggning