Koppla en Bridge till ett konto

Följ nedanstående steg för hur du gör när du skall koppla en Bridge till ett konto:

Tänk på att du måste starta om din Bridge innan du gör nedanstående steg då man har 10 minuter på sig från start att göra det.

iOS

Till skillnad från Android så kräver iOS-appen att man gör ett konto direkt när man startar den så det är väldigt stor chans att du redan har kopplat en Bridge till ditt konto. Men nedan kan du se steg för detta.

1. Öppna appen och tryck på Mer i nedre högra hörnet
  2. Välj Inställningar och tryck sedan på Inloggad som
  3. Tryck på Koppla ny Nexa Bridge och vänta tills den dyker upp i listan
  4. Tryck på den och koppla den.

Android

1. Öppna appen och tryck på de tre prickarna i högra hörnet
  2. Tryck på Inställningar och sedan Nuvarande Bridge
  3. Tryck på Bridgen du ser under Ansluten till
  4. Som sista steg trycker du på Anslut till ditt konto längst ned.

Om du ändå inte lyckas koppla din Bridge så kan du kontakta supporten så ska de hjälpa dig.