Din Nexa Bridge försöker automatiskt att lokalisera ungefär vart den befinner sig med hjälp av IP-adressen och utifrån detta försöker den räkna ut tidpunkten för solens uppgång och nedgång. Det händer att denna positionen blir felaktig och då även tiden som solen går upp och ner.

Med hjälp av din enhets GPS kan man korrigera positionen med hjälp av nedanstående steg.

Endast iOS

1. När du befinner dig på första vyn Hem
  2. Tryck på kartan längst upp och sedan Ändra i högra hörnet
  3. Välj Korrigera position och vänta några sekunder medan telefonen letar upp dig
  4. När kartan dyker upp kan du trycka på Använd denna position och sedan Spara i högra hörnet

Positionen på din Nexa Bridge är nu densamma som telefonen.

Om du har Android och märker att tiden för soluppgång/solnedgång inte stämmer kan du kontakta supporten så hjälper de dig med detta.