Hjälp » Nexa Bridge » Z-Wave

Låg batterinivå på en Z-Wave enhet

De flesta sensorer inom Z-Wave levererar antingen batterinivå i procent alternativt när batterinivån börjar bli låg. Du kan se i aktivitetetsloggen när en sensorer börjar rapportera sin batterinivå som låg, Nexa Bridge klassar en batterinivå på eller under 10% som låg och då bör du byta batteri.

Senaste visade artiklar

Koppla en Bridge till ett konto
Justera lägsta dimmernivå på WMR-252
Inställning av ljusstyrka då LBST-604 ska aktiveras
Vad är den lilla runda knappen på sidan av MTS-166/RF till för?
Korrigera positionen

Relaterade artiklar

Kompatibla Z-Wave enheter
Vilka typer av enheter har Nexa Bridge stöd för?
Jag kan inte inkludera en Z-Wave enhet
AD-146 hoppar tillbaka till föregående dimmervärde
Exkludera en enhet som varit inkluderad i en annan controller
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.