Nexa Bridge har stöd för flertalet olika protokoll och frekvenser, bland annat enheter på 433,92 MHz samt Z-Wave. Det fungerar ungefär på samma sätt när man lägger till enheterna men här nedan har vi samlat stegen var för sig.

• Oavsett enhet som du skall lägga till behöver du befinna dig på första vyn (den som visas när man startar appen)
  • Tryck på de tre punkterna i högra hörnet och välj Lägg till enhet
  • Nu väljer du om det är System Nexa eller Z-Wave du skall lägga till.
  • System Nexa – om du valde System Nexa så måste du nu välja vilken typ av enhet det är. Om det är en mottagare så väljer du det, sedan sätter du din mottagare i upplärningsläge och låter Bridgen sända signaler till den. När du märker att mottagaren klickar till eller lasten blinkar kan du trycka på Nästa.
  • Z-Wave – valde du Z-Wave så måste du följa instruktionerna på din Z-Wave enhet för att inkludera den, oftast inolverar det att trycka tre gånger snabbt på en knapp som finns på enheten.

Om du inte lyckas inkludera din Z-Wave enhet kan du följa stegen som finns här för att felsöka.

Senaste visade artiklar

MTS-166 i Nexa Bridge