Lägga till LMDT-810 i Nexa Bridge

LMDT-810, röreselvakt för utomhusbruk, räknas som en sändare i Nexa Bridge och det är också som det du ska lägga till den som. För att lägga till en rörelsevakt gör du på följande sätt:

iOS

1. Gå till huvudvyn (där du ser kartan)
  2. Tryck på de tre prickarna i högra hörnet och sedan Lägg till enhet
  3. Välj System Nexa och leta sedan upp Rörelsevakt i listan bland bilderna
  4. Tryck på den, Bridgen är nu i upplärningsläge. Gå framför din rörelsevakt alternativt dra switchen som finns på baksidan från DEL till SET.
  5. Din telefon vibrerar när allt är klart och du kan döpa din enhet.

Produkter i artikeln

LMDT-810