Generellt finns det två sätt man kan lära upp våra mottagare på, det beror lite på vilken modell av mottagare man har. Nedan kan du se två steg.

Med en knapp på mottagare

• Tryck på knappen på mottagaren så den börjar blinka
  • När den blinkar, tryck på sändarknappen du vill använda dig av
  • Klart.

Utan knapp på mottagaren

Här räcker det bara att sätta mottagaren i vägguttaget så går den automatiskt in i upplärningsläge i upp till 10 sekunder. När den är i upplärningsläge är det bara att trycka på sändaren du vill koppla.

Senaste visade artiklar

Jag fick ingen orderbekräftelse
Hur tömmer jag minnet på en mottagare med inlärningsknapp?
Hur får jag ett nytt lösenord?