Om du kan tända och släcka dina enheter manuellt på din fjärrkontroll men timern ändå inte körs så beror det i 99% av fallen på att man har konfigurerat den felaktigt.

1. Börja med att bekräfta att klockan på din TMT-918 går rätt.
  2. Följ våran guide för att sätta upp en timer.
  3. Sätt upp en timer som du vet skall köras medan du har fjärrkontrollen framför dig. En liten diod blinkar ovanför "OFF"-knappen när signalen går iväg.

Produkter i artikeln

TMT-918

Senaste visade artiklar

Fördröjning