OBS. Detta gäller endast iOS

Om dina bilder inte syns är det troligtvis ett problem med den cache som finns i applikationen. Cache har som jobba att spara bilderna på telefonen för att inte behöva använda internet och hämta dessa varje gång. För att tömma cachen gör du på följande sätt:

1. Gå in under Mer -> Inställningar -> Avancerat (längst ner) och sedan trycker du på Rensa bildcache. Efter detta går du till Rum och drar för att ladda om (dra nedåt för att ladda om bilderna)

Om detta heller inte fungerar kan du prova att ta bort applikationen från din enhet och installera den igen, då borde alla bilder laddas ner på nytt.

Vad är en schemaläggning?
Går det att handla från andra länder än Sverige?