Hjälp » Nexa Bridge » Schemaläggningar

Pausa en schemaläggning

Vill du inte att en schemaläggning skall köras mer eller bara vill pausa den temporärt så kan du bara slå av switchen som finns till höger bredvid varje schemaläggning. Detta pausar den tills dess att du slår på den igen.

Senaste visade artiklar

Min aktivitetslogg fungerar inte eller ger mig felmeddelande
Felmeddelande Bad URL i Android-appen
De seriekopplade brandvarnarna kommunicerar inte med varandra, men de fungerar individuellt när testknappen trycks in?
Automatiska uppdateringar
I vilka rum och var i rummen ska jag sätta mina brandvarnare?

Relaterade artiklar

Vad är en schemaläggning?
Min schemaläggning körs inte
Lägg till en schemaläggning
Radera en schemaläggning
Jag vill släcka enheter i en schemaläggning
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.