Hjälp » Nexa Bridge » Schemaläggningar

Radera en schemaläggning

Du kan radera en schemaläggning på två sätt.

  1. Svep åt vänster på en schemaläggning och tryck sedan på Radera.
  2. Tryck på schemaläggningen du vill radera, sedan Editera.
  3. Det sista du gör är att trycka på Radera schemaläggning längst ner.
  4. Klart.

Senaste visade artiklar

Jag kommer inte åt min Nexa Bridge utanför mitt WiFi-nätverk (lokala nätverk)
Manual till Nexa Bridge
I vilka rum och var i rummen ska jag sätta mina brandvarnare?
Vad händer om jag raderar en enhet som finns i en automation?
Jag får ett meddelande om att min Nexa Bridge har bytt IP-adress

Relaterade artiklar

Vad är en schemaläggning?
Lägg till en schemaläggning
Min schemaläggning körs inte
Pausa en schemaläggning
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.