Att skapa ett rum är lätt och innebär att du behöver göra tre saker. Välja ett namn, en bild samt enheterna som skall ingå i rummet.

Gör följande för att lägga till ett nytt rum med en bild och några enheter.

iOS:

1. Tryck på de tre punkterna i högra hörnet, välj Skapa ett rum.
  2. I vyn som kommer upp väljer du ett namn och en bild du vill använda dig av.
  3. När du gjort ovanstående trycker du på Nästa.
  4. Här väljer du enheter som skall ingå i rummet, när du är klar trycker du på Klar.
  5. Om du valt en annan bild än standardbilden så laddas nu denna upp.

Android:

1. Tryck på Rum
  2. Tryck på de tre prickarna och sedan Add room.
  3. Välj namn samt eventuell bild.
  4. Klart!

Senaste visade artiklar

Radera en uppladdad bild