Just nu är det inte möjligt att ta bort en enhet i Android men om du kontaktar supporten så kommer de att kunna radera den. Om det är Z-Wave så måste du exkludera den för att den ska försvinna, hur du gör det kan du läsa mer om här.

iOS

För att ta bort en enhet i iOS så gör du följande:

1. Tryck på enheten och välj Ändra enhet
  2. Längst ner på vyn som dyker upp finns Radera enhet, tryck där.

Klart!

Android

I vår nya Android-app som du hittar här https://play.google.com/store/apps/details?id=se.nexa.nexabridge2 är det möjligt att radera enheter

Senaste visade artiklar

Koppla en Bridge till ett konto