Hjälp » Nexa Outlet » Vanliga frågor

Vad finns på vår outlet?

NEXA säljer mängder med olika produkter och ibland tar vi in en ny samt avvecklar en annan. Om de vi avvecklar har sålts länge finns det en chans att många också har denna hemma.

I vår outlet säljer vi gamla produkter som vi inte längre levererar till återförsäljare.

Exempelvis kan du hitta produkter där som använder sig av gamla kodvredysstemet.

Senaste visade artiklar

Väggfäste för brandsläckare
Mina sekvenser har slutat att fungera.
Kommandon i ett scenario
Ta bort en enhet
Förlorar den seriekopplade brandvarnaren programmeringen vid batteribyte eller när batterierna tas ut?

Relaterade artiklar

Går det att handla från andra länder än Sverige?
Vad kostar frakten?
Jag fick ingen orderbekräftelse
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.