Hjälp » System Nexa » Blandade frågor & svar

Vad gör den lilla knappen på NBA-001?

Den lilla knappen på temperaturgivaren återställer endast den sändarkod som används varje gång givaren skickar värden. Det betyder att om du trycker på den så kommer din Nexa Bridge att se detta som en helt ny sensor och inte uppdatera tidigare värden som kan ha funnits på en annan kod.

Produkter i artikeln

NBA-001

Senaste visade artiklar

Behöver Nexa Bridge en aktiv internetanslutning?
Jag kommer inte åt min Nexa Bridge utanför mitt WiFi-nätverk (lokala nätverk)
Vad är skillnaden mellan Nexa Bridge och Nexa Bridge+?
Kompatibla Z-Wave enheter
Varför behöver jag ett konto?

Relaterade artiklar

Frågor om Tellstick
Bra att veta om räckvidd
Våra produkter med lithium-batterier
Kompabilitet mellan olika mottagare/sändare
Kan jag använda dimmermottagare med icke dimmbara lampor om jag bara vill slå av och på lamporna?
Var denna artikeln hjälpfull?
Om detta ändå inte hjälpte dig kan du kontakta oss.