Litiumbatterier börjar bli populära och vill tydliggöra att vissa av våra produkter inte är kompatibla med litiumbatterier. Problemet är att spänningen på litiumbatterier är ofta högre än 1.5 V, även om märkspänningen på batteriet säger annat. Vanligtvis ligger spänningen på 1,75 V.

Står det inget på förpackningen, på produkten eller i manualen så är produkten inte kompatibel med litiumbatterier.

Produkter i artikeln

MLR-1105

Kan jag användas NEXAs skymningsrelä till Nexa Bridge?
Ändra konfigurationsparametrar i din Z-Wave enhet