Du behöver ett konto i vår molntjänst för att kunna ansluta till din Nexa Bridge oavsett vart du befinner dig i världen. Ett konto är så klart gratis och att registrera sig tar bara några sekunder.

Vårt moln agerar bara som en brygga mellan din enhet och din Bridge när du inte befinner dig på ditt nätverket, det sparas alltså ingen information här mer än ditt konto samt vilken Bridge du har.

Om du precis har köpt en Nexa Bridge kan du läsa om hur du kommer igång här.

Senaste visade artiklar

Min brandvarnaren larmar utan anledning på natten eller när bostaden är tom.
Extra takfäste för brandvarnare
Inga enheter, rum eller liknande syns