Villkoren gör det möjligt att köra din automation vid endast specifika tillfällen. Detta gör man genom OCH samt ELLER-villkor. Du baserar dina villkor på en mängd olika typer, dessa kan exempelvis vara en tidsintervall, om solen har gått ned eller status på en annan enhet.

Om solen har gått upp eller ned

Baseras på om solen har gått upp eller ned där din Nexa Bridge har placerad

På en enhet

Här kan du villkora baserat på status på en enhet eller tiden när statusen uppdaterades. Exempelvis hur lång tid sedan det var en rörelsedetektor detekterade rörelse (eller inte detekterade rörelse).

Specifika dagar

Beroende på vilka dagar det är.

Mellan ett klockslag

Här väljer du mellan ett specifikt klockslag. Tänk på att om du ska villkora innan och över tolvslaget så måste du göra en villkorsgrupp där du lägger till först starttiden till 23:59 och sedan lägger du till ytterligare ett villkor från 00:00 till klockslaget du vill ha.

Justera lägsta dimmernivå på WMR-252
Vad kostar frakten?